albania-flagarmenienazerbaijan 
 
          

 

 

European Youth Award 2019

 

BËHU AKTIV DHE APLIKO TANI!

Çmimi i Rinisë Europiane (European Youth Award – EYA) është një konkurs European-gjerë për të rinjtë, sipërmarrësit dhe inovuesit europianë që krijojnë projekte dixhitale (psh website, aplikacione, produkte interneti – IoT, etj) me synimin për të përmirësuar shoqërinë.

Fituesit e Eventit (Festivali EYA) është një eksperiencë unike, një kombinim i dijes, inovacionit, network-ut, inspirimit dhe motivimit. Ai zhvillohet në Graz në Nëntor.

EYA – NJË KONTROLL I SHPEJTË:

Jam nën 33 vjeç (i lindur më ose pas 1.1.1986).
Jetoj në një shtet anëtar të Këshillit të Europës ose Bashkimi për Mesdheun.
Kam zhvilluar një projekt dixhital (psh website, aplikacion, lojë, IoT).
Projekti im ka pasur një ndikim pozitiv në shoqëri (psh ndihmon njerëzit e sëmurë, mbështet të mësuarin).
Dëshiroj të jem Fituesi i #EYA dhe të prezantoj projektin tim përpara një audience ndërkombëtare në Graz, të marr feedback nga mentorët dhe verifikuesit e projektit, dhe shumë më tepër.

Nëse ju përgjigje të gjitha pyetjeve me PO? Apliko Tani!

Shiko se çfarë mund të fitosh këtu! | Rregullat e Konkursit | 9 Kategoritë e EYA 2019 | Afatet e Pranimit